OVER ONS

Dit is onze

Box Crossfit Winschoten

Bij CrossFit Winschoten vind je alles wat je nodig hebt om fitter, gezonder en sterker te worden. Onze box, midden in Winschoten, geeft jou een unieke trainingservaring met een focus op kracht, uithoudingsvermogen en gezondheid. Doe mee met uitdagende workouts zoals strength, gymnastics, weightlifting, endurance of in de zomerperiode een swim workout.

Daarnaast bieden we voedingbegeleiding, voedingsschema’s, trainingsschema’s en personal training om jouw doelen te ondersteunen. We trainen in “de box”. We noemen het “de box”, omdat het oorspronkelijk uit het Engels verwijst naar een simpele, functionele ruimte zonder veel poespas. Ofwel, focus op een effectieve training zonder afleiding. Dus, zien we jou binnenkort ook in de box?

Crossfit rekken Crossfit Winschoten
Bankjes Crossfit Winschoten
Roeiapparaten Crossfit Winschoten
Sfeerimpressie Box Crossfit Winschoten
Rek met gewichtschijven Crossfit Winschoten
Sfeerimpressie Crossfit Winschoten 2
Overhead Squat - Erik

BOX OWNER

Dit is Erik

Mijn passie voor CrossFit begon in Amerika, en sindsdien is het een belangrijk deel van mijn leven geworden. Als personal trainer en voedingscoach help ik je niet alleen sterker te worden, maar ook gezonder te leven. Met mijn achtergrond als militair weet ik precies hoe je zowel fysiek als mentaal je grenzen kunt verleggen. Mijn favoriete movements? Snatches en handstand walks! Naast trainen is voeding essentieel om je doelen te bereiken, of dat nou sterker worden is, een betere conditie, gezonder leven of gewicht verliezen. Iedere training is een kans om te groeien, en ik sta klaar om je te begeleiden. Samen gaan we voor resultaat!

TABATA KONINGIN

Dit is Laura

Met een passie voor sport werk ik al jaren als personal trainer & coach. Als je houdt van uitdagende workouts, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben gek op Tabata’s en je sluit bij mij nooit een les af zonder je buikspieren te hebben aangepakt. Verwacht een full body workout waarin je echt alles geeft. Mijn favoriete movements zijn toes to bar en bench press, maar als je van burpees houdt, zit je in mijn lessen helemaal goed! Ik geef de endurance WOD’s, Power Hour, en Back in Shape-lessen, waarbij je kracht, uithoudingsvermogen, en motivatie opbouwt. En als Halloween eraan komt, kun je rekenen op een extra griezelige twist in mijn trainingen, want dat is toch echt wel de beste periode in het jaar!

“Face your fears, crush your limits – even the scariest workouts can’t stop you!

Laura in actie

WEIGHTLIFTER

Dit is Boris

CrossFit heeft voor elke sporter iets te bieden. Mijn passie voor CrossFit begon met Weightlifting. De combinatie van mobiliteit, techniek en explosiviteit die nodig is voor een goede lift, maakt dit absoluut mijn favoriete onderdeel. Je kunt me ’s nachts wakker maken voor een klassieke Squat-Clean of Split-Jerk!

Met mijn achtergrond in het onderwijs weet ik hoe je een uitleg gestructureerd opbouwt, en ik werk graag samen met jou om de techniek te verfijnen die nodig is om het maximale uit je training te halen. Kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit volgen dan als vanzelf. Ik sta klaar om je door de Weightlifting WOD’s heen te coachen. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe PR!

CONDITIE CRUSHER

Dit is Bram

Ik help je graag om de beste versie van jezelf te worden. Als voormalig badmeester heb ik mijn lifeguard diploma behaald, dus tijdens de Swim WOD’s in de zomer zul je mij zeker vinden. Krachttraining is voor mij de basis, omdat alles makkelijker wordt wanneer je sterker bent. Vanuit kracht bouw je aan je conditie en voorkom je blessures, omdat sterke spieren herhaalde bewegingen beter aankunnen. Ik hou van gymnastics, zoals handstand walks en pistol squats, maar ook van zware krachttraining en de dagelijkse WOD’s. Ik ben er om je doelgericht te helpen groeien en het maximale uit jezelf te halen. Heb je nog geen doelen? Geen zorgen, samen vinden we ze en werken we aan jouw motivatie en resultaat!

Waarom Crossfit

In goede handen

Bij fysiotherapie Prenger & Hoekman

We willen allemaal tot het uiterste gaan en dat heeft soms als gevolg dat we een blessure oplopen. We proberen het zoveel mogelijk te voorkomen, maar als het dan gebeurt ben je in goede handen bij Job, Shanice & Pam van Prenger en Hoekman. Bij hen kun je terecht voor alle sport gerelateerde klachten zoals:

– Knierevalidatie
– Heup- en liesklachten,
– Enkelklachten
– Peesklachten
– Schouderklachen
– Klachten bij hardlopen
– Hamstringklachten

Je ziet ze gewoon bij ons rondlopen in de box. Dus heb je vragen, spreek ze gewoon eens aan. Dan helpen ze je graag verder of maken ze een afspraak om je klacht verder te onderzoeken. Zo kunnen we samen weer blessurevrij trainen!

Hey jij daar!

Kom mee trainen tijdens

een gratis proefles!

Ben je benieuwd naar CrossFit en vraag je je af of het iets voor jou is? Kom dan gezellig langs voor een proefles bij CrossFit Winschoten en ontdek zelf of de uitdaging je aanspreekt! Tijdens de proefles krijg je niet alleen een voorproefje van de CrossFit trainingen, maar ook de kans om onze toffe faciliteiten en de gezellige sfeer in onze box te ervaren. Je ontmoet andere leden en ervaart direct hoe fijn de CrossFit community is.