PERSONAL TRAINING

Liever 1-op-1 training

Dat kan met Personal training

Heb jij een specifiek doel of een belangrijk moment waarvoor je wilt trainen? Wil je op en top fit zijn voor een wedstrijd? Wil je graag afvallen? Of wil je je simpelweg fitter en energieker voelen? Met onze 1-op-1 training begeleiden we je wekelijks om jouw persoonlijke doelen te bereiken. We werken samen aan het verbeteren van je kracht en conditie, en helpen je bovendien een gezonder en gevarieerder eetpatroon te ontwikkelen. Ons doel is om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw ultieme doel, of dat nu een sportprestatie, gewichtsverlies, of algemene fitheid is. Met een op maat gemaakt programma en persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je elke week stappen vooruit zet.

1X PER WEEK
PERSONAL TRAINING

Eén keer in de week ga je aan de slag met je personal trainer. Je training wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw doelen.

€ 180 PER MAAND

1X PER WEEK PT + 1 GROEPSLES

Je hebt 1x in de week een 1-op-1 met je personal trainer en kan daarnaast 1 groepsles per week kiezen om aan deel te nemen.

€ 200 PER MAAND

2X PER WEEK
PERSONAL TRAINING

Twee keer in de week ga je aan de slag met je personal trainer. Je trainingen worden op maat gemaakt en aangepast aan jouw doelen.

€ 290 PER MAAND

1x PER WEEK SMALL GROUP
TRAINING 2 PERS

Samen met je vriend(in), moeder, vader buurman of buurvrouw kun je één keer per week trainen onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast train je 1x gratis per week mee met een WOD.

€ 125 PER MAAND P.P.

2x PER WEEK SMALL GROUP
TRAINING 2 PERS

Samen met je vriend(in), moeder, vader buurman of buurvrouw kun je twee keer per week trainen onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast train je 1x per week gratis mee met een wod. 

€ 230 PER MAAND P.P.

1x PER WEEK SMALL GROUP
TRAINING 3 PERS

Samen met je vriend(in), moeder, vader buurman of buurvrouw kun je twee keer per week trainen onder begeleiding van een personal trainer. Daarnaast train je 1x gratis mee met een wod. 

€ 115 PER MAAND P.P.

Waarom PT

De voordelen voor jou!

WORD FIT

Alles onder een dak
om fit en sterk te worden

UITDAGEND

Elke dag een nieuwe WOD.
Hierdoor blijf je uitgedaagd

COMMUNITY

Sport samen met andere crossfitters en motiveer elkaar.

Overhead Squat - Erik

PLEZIER

Je trainingen worden weer leuk en je bouwt nieuwe vriendschappen op.

AANDACHT

Veilig bewegen staat voorop. We begeleiden jou in blessurevrij sporten

VOEDING

Hulp bij het aanwennen van een gezonde leefstijl

Hey jij daar!

Kom mee trainen tijdens

een gratis proefles!

Ben je benieuwd naar CrossFit en vraag je je af of het iets voor jou is? Kom dan gezellig langs voor een proefles bij CrossFit Winschoten en ontdek zelf of de uitdaging je aanspreekt! Tijdens de proefles krijg je niet alleen een voorproefje van de CrossFit trainingen, maar ook de kans om onze toffe faciliteiten en de gezellige sfeer in onze box te ervaren. Je ontmoet andere leden en ervaart direct hoe fijn de CrossFit community is.