Welkom bij de BOX! Ben jij er klaar voor?

Instapcursus

Wil je graag beginnen met CrossFit, maar heb je nog geen ervaring? Dan is onze Instapcursus perfect voor jou! Deze cursus is ontworpen om je de basisprincipes van CrossFit bij te brengen en je voor te bereiden op de reguliere lessen. Of je nu een beginner bent die nog nooit heeft gesport of een ervaren sporter die kennis wil maken met CrossFit, onze Instapcursus is geschikt voor iedereen.

De Instapcursus bij CrossFit Winschoten bestaat uit verschillende onderdelen. In de twee lessen Fundamentals leer je de essentiële bewegingen en technieken van CrossFit. Onze ervaren coaches begeleiden je stap voor stap, zodat je de juiste vorm en techniek kunt ontwikkelen.

Daarnaast is er ook een les gewijd aan de Basics van het Olympisch Gewichtheffen. Hier leer je de fundamenten van deze krachtsport, inclusief de snatch en clean & jerk. Onze deskundige trainers zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van de juiste techniek en het opbouwen van kracht.

Tot slot omvat de Instapcursus ook twee lessen Gymnastics. Hierbij focus je op lichaamsbeheersing, lenigheid en het ontwikkelen van vaardigheden zoals pull-ups, handstand en toes to bar. Onze trainers zullen je helpen om je gymnastische capaciteiten te verbeteren, ongeacht je huidige niveau.

Onze Instapcursus biedt niet alleen de mogelijkheid om de basisprincipes van CrossFit te leren, maar ook om vertrouwd te raken met onze gemeenschap. Je zult andere enthousiaste sporters ontmoeten en deel uitmaken van een ondersteunende en motiverende omgeving.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze Instapcursus en ontdek de wereld van CrossFit bij CrossFit Winschoten. Bereid je voor op een geweldige reis vol uitdagingen, persoonlijke groei en bovenal plezier!