Hoi, ik ben Erik, de trotse Eigenaar en Coach van Crossfit Winschoten!

Als oud-militair breng ik mijn passie voor discipline, doorzettingsvermogen en teamwork over naar de wereld van Crossfit. Ik geloof dat iedereen het potentieel heeft om zijn/haar fysieke en mentale grenzen te verleggen, en ik sta klaar om je daarbij te begeleiden.

Als coach ben ik een natuurlijke leider, die anderen inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Mijn no-nonsense benadering wordt gecombineerd met een warme en ondersteunende houding, waardoor ik een vertrouwde mentor ben voor iedereen die deel uitmaakt van onze Crossfit Winschoten community.

Veiligheid en techniek hebben bij mij altijd de hoogste prioriteit. Ik zorg ervoor dat elke trainingssessie doelgericht en effectief is, met oog voor de individuele behoeften van elke sporter. Of je nu net begint met Crossfit of al een ervaren atleet bent, ik sta klaar om je te helpen je doelen te bereiken en je potentieel te ontdekken.

Mijn ervaring als oud-militair heeft me geleerd hoe belangrijk het is om haalbare doelen te stellen en een sterke discipline te ontwikkelen. Maar bovenal heb ik geleerd dat plezier en voldoening essentieel zijn voor een duurzame fitnessreis. Daarom zal ik er altijd voor zorgen dat de trainingen uitdagend en leuk zijn, zodat je elke keer met een glimlach de box verlaat.

Ik nodig je van harte uit om deel uit te maken van onze gepassioneerde Crossfit Winschoten community. Samen zullen we werken aan het transformeren van jouw leven, zowel fysiek als mentaal. Kom langs en ontdek wat je kunt bereiken onder mijn deskundige begeleiding.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen jouw fitnessdoelen te overtreffen!